تحولات منطقه

طی آیینی انگشتر منقش به تصاویر شهید سردار حاج قاسم سلیمانی و شهید تهرانی مقدم و سایر شهدای مقاومت به موزه حرم مطهر رضوی اهدا شد.

انگشتر منقش به تصاویر شهدای مقاومت به موزه حرم مطهر رضوی اهدا شد
زمان مطالعه: ۳ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین وبه نقل از  آستان نیوز، این مراسم ظهر امروز با حضور حجت‌الاسلام محمد حسن مهدوی مهر رئیس سازمان علمی و فرهنگی آستان قدس رضوی، حجت‌الاسلام سید جلال حسینی رئیس سازمان کتابخانه‌ها، موزه‌ها و اسناد آستان قدس رضوی، سردار حمید کمالی همرزم سردار قاسم سلیمانی و محمد تهرانی مقدم برادر شهید حسن تهرانی مقدم در دفتر ریاست سازمان علمی و فرهنگی آستان قدس رضوی برگزار شد.



سردار سلیمانی، عارف تفنگ به دوش
رئیس سازمان علمی و فرهنگی آستان قدس رضوی در ابتدای این مراسم با بیان اینکه شهدا تحقق عینی این آیه از قرآن با مضمون «ای پیامبر هرگز گمان مبر کسانی که در راه خدا کشته شدند، مردگانند، بلکه آنان زنده‌اند و نزد پروردگارشان روزی داده می‌شوند» هستند، گفت: خدا به همه ما رزق و روزی عطا می‌کند اما «عند ربهم یُرزقون» بیانگر این است که رزق ما در دنیا با رزق و روزی شهدا متفاوت است.

حجت‌الاسلام محمد حسن مهدوی مهر با بیان اینکه شهدا نمادهای هدایت هستند و این خواست خداوند است که آن ها به مقام شهادت رسیده‌اند، گفت: شهید قاسم سلیمانی از یک سو سردار نظامی و از سوی دیگر سردار معنوی و در واقع عارفی تفنگ به دوش بود.

وی با تاکید بر این که اهل بیت(ع) وسیله و مجرای فیض الهی هستند که این فیوضات یک جنبه وجه اللهی و یک جنبه بشری دارد، تصریح کرد: امثال شهید تهرانی مقدم و سردار سلیمانی می دانستند از کجا باید کسب فیض کنند.
رئیس سازمان علمی و فرهنگی آستان قدس رضوی ادامه داد: ما باید همواره ارتباطمان را با شهدا حفظ کنیم و ارزش های فرهنگ ایثار و شهادت را بشناسیم و به نسل های بعدی منتقل کنیم.

مهدوی مهر ادامه داد: اهدای انگشترهای منقش به تصاویر سردار شهید سلیمانی و شهید تهرانی مقدم به موزه آستان قدس رضوی که با پشتوانه معرفتی صورت گرفته است، می‌تواند راهی برای احیاء ارزش های اسلامی باشد.



حاج قاسم می‌دانست که به شهادت خواهد رسید
سردار حمید کمالی همرزم سردار قاسم سلیمانی که در آخرین سفر سپهبد شهید قاسم سلیمانی به سوریه همراه او بود نیز در ادامه این مراسم با بیان اینکه حاج قاسم کاملا می‌دانست که در این سفر به شهادت خواهد رسید، گفت: در سفری که با ایشان بودم انگشتری به بنده هدیه دادند و من پس از شهادت ایشان تصمیم گرفتم، کاری ماندگار انجام دهم.

وی ابراز کرد: از همین رو 4 انگشتر منقش به تصاویر حاج قاسم سلیمانی، شهید حسن تهرانی مقدم، ابومهدی مهندس و عماد مغنیه با عنوان «سربازان خدا» به موزه آستان قدس رضوی اهدا شد.



حرم امام رضا(ع)، حلال تمام مشکلات
برادر شهید تهرانی مقدم نیز در ادامه این مراسم، با بیان اینکه برادرم ارتباط بسیار عجیبی با امام رضا(ع) داشت، گفت: او همواره به امام رضا(ع) متوسل می شد و معتقد بود تمام مشکلات در حرم مطهر رضوی حل خواهد شد.

محمد تهرانی مقدم ادامه داد: مقام معظم رهبری به برادرم لقب دانشمند برجسته، پارسای بی ادعا و سردار عالیقدر دادند و معتقدم که دانشمند برجسته شدن مقامی از سوی امام رضا(ع) است که به ایشان اعطا شده است.

تهرانی مقدم با اشاره به اهدا انگشترهای منقش به تصاویر شهدای مقاومت تصریح کرد: در این اقدام هدف ما ایجاد انگیزه برای کسانی است که مقاومت را ایجاد کردند.



راه‌اندازی موزه مقاومت در آستان قدس رضوی
حجت‌الاسلام و المسلمین سید جلال حسینی؛ رئیس سازمان کتابخانه‌ها، موزه‌ها و اسناد آستان قدس رضوی نیز با بیان اینکه امروز با یاد و خاطره شهدای مقاومت، شمیم عطرآگین آنان دلهای همه را صفا داد، گفت: زنده کردن نام و یاد شهدا از اجر شهادت کمتر نیست.

وی با طرح پیشنهاد راه‌اندازی موزه مقاومت در آستان قدس رضوی اظهار کرد: چند اثر ارزشمند در حوزه مقاومت از جمله انگشتر سید حسن نصرالله و چند نسخه خطی از سردار سلیمانی در موزه موجود است اما پیشنهاد بنده گسترش نمادهای مقاومت در موزه‌ای جداگانه به همین منظور است.

رئیس سازمان کتابخانه‌ها، موزه‌ها و اسناد آستان قدس رضوی ادامه داد: راه‌اندازی موزه مقاومت با هدف انتقال پیام انقلاب و مقاومت با روایتگری شیوا و صحیح در مجموعه‌ای که منتسب به حضرت رضا(ع) است و بیشترین بازدید کننده را دارد می‌تواند پیام زنده‌ای از جریان اصیل انقلابی باشد.

وی خاطر نشان کرد: محور این موزه می‌تواند انگشتری حاج قاسم سلیمانی باشد که به دنبال آن سایر هدایا نیز به این موزه اهدا می‌شود.

در پایان این مراسم هدایای متبرکی از سوی آستان قدس رضوی به سردار کمالی و برادر شهید تهرانی مقدم اهدا شد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.